1.61 Anti-Blue Ray Één Visie Asferische Lenzen Recept Bril Bril Visie Graden Lens voor Brillen Frame

1.61 Anti-Blue Ray Één Visie Asferische Lenzen Recept Bril Bril Visie Graden Lens voor Brillen Frame

SKU: d681

Staat : Nieuw product

€20.39

1. 1.61 Anti-Blue Ray hoge index van één visie en Asferische lens

2. Super Dunne UV400

3. Voor Rx minder is dan 5.00+/-(Aanbevolen)

Wij kunnen de montage van de complete bril, kan de levering sferische en asferische lenzen.(Opmerking: we kunnen verkopen optische frame en lenzen samen. Neem contact met ons op als u alleen wilt kopen optische lenzen)

Wanneer u deze koopt met optische frame let op: dit één visie is voor de buurt of ver kijken.

Hoe om te lezen van uw recept:

Op een typisch recept, ziet u twee sets van rijen. De meeste van de tijd boven gedeelte is voor uw OD of rechteroog, terwijl het onderste gedeelte is voor uw BESTURINGSSYSTEEM of linkeroog.

Voor afstandscorrectie, er moet altijd een waarde onder de Bol en de meeste van de tijd is het negatief. De afkorting is van "D. V.' die staat voor veraf.

Voor het Lezen-alleen correctie, er moet altijd een waarde onder de bol en de meeste van de tijd is het positief. Als er een waarde in de Buurt van Visie (N. V. N. V. O.) voer vervolgens de stroom in de ONDERSTE helft van het formulier en laat het TOEVOEGEN van de macht leeg of ("0.00").

Voor astigmatisme correctie, houd er rekening mee dat die Cylinder (CYL) en As zijn altijd samen. Voor elke waarde van de Cilinder er moet altijd een waarde voor de As. Sommige artsen gebruiken een positieve (+) cilinder en een aantal maakt gebruik van negatieve (-), er is een groot verschil tussen de twee dus gelieve aandacht te besteden aan de positieve en negatieve tekens. Als u geen astigmatisme correctie, artsen zou gewoon leeg laat of gewoon SPH of DS-wat betekent dat Bol Sphere Diopter. As moet worden van 1-180 graden, als je ziet dat een waarde als '5' in het kader van as, dit is ook hetzelfde als '005' of '5 graden'. Het moet altijd een geheel getal en moet er geen decimale punt op de as.

Voor bifocale brillen en Progressieve lenzen, neem dan contact op met uw oogarts of de Toevoeging is voor bifocale brillen of Progressief. De meeste van de tijd, in vergelijking met de Bifocale Naast de Toevoeging van de Progressieve hoger met 0,25, dus gelieve te controleren. Een indicatie om te weten of uw recept is voor Progressive is een PAL opmerking geschreven op het recept; slechts één TOEVOEGEN: de toevoeging voor het Linker-en rechteroog zijn hetzelfde. Houd er rekening mee dat het verwerken wij een minimum van +1,00 en een maximum van +3,00 voor Aanvulling van zijn bevoegdheden.

Eye Artsen soms het verlaten van de decimale punt op de Bol, Cilinder en Aanvulling. Bijvoorbeeld -25 of +175, deze is begrepen -0.25 en +1.75.

Heel belangrijk, let goed op plus en min-teken, als dit zal grote invloed hebben op de lens. Als er iets is wat op het recept je niet vertrouwd, kunt u bellen met onze klantenservice en wij zullen u graag om u te helpen.

Wat is uw pupilafstand(PD) en hoe deze te verkrijgen:

PD, of pupilafstand, is de afstand van het midden van de pupil (de zwarte vlek in het oog) van het ene oog naar het andere. Deze meting verfijnt de positionering van uw lenzen binnen het kader dat u hebt gekozen. Het kan worden voorzien in minuten in door uw opticien of arts, en dus raden wij u vragen wanneer u uw visie gecontroleerd. Als alternatief, kunt u iemand vragen om het te meten voor u, maar adviseren ze om op ongeveer een armlengte afstand van je. U kunt ook meten door jezelf door tegenover een spiegel. Voor één visie lenzen, kunt u kiezen voor het gebruik van een PD-gemiddelde van 63mm, maar voor Bifocale of Progressieve brilglazen zijn we nog steeds sterk aan te raden deze informatie te krijgen van uw opticien. Voor uw informatie, de meeste volwassenen' PD is tussen de 55-65 mm. Soms artsen bieden twee verschillende waarden voor PD, hieronder zijn een aantal scenario ' s:

een. De waarden zijn hoger als 65/60, de eerste PD is meestal voor de Afstand PD en de tweede is voor het Lezen van PD

b. De waarden zijn lager als 33.5/31.5, de eerste PD is meestal voor het Rechter Oog en de tweede is voor het Linker Oog.

c. De waarden zijn hetzelfde als 30.5/30.5; kunt u deze twee waarden bij elkaar als we slechts één veld voor de PD. We delen het aan onze kant.

Tags: Divineinterventionnow.org, Divineinterventionnow.org, online winkelen, Automotive, Telefoons & Accessoires, Computers & Elektronica, fashion, Beauty & Gezondheid, Huis & Tuin, Speelgoed & Sport, Bruiloften En Evenementen.

  • Item Type: Bril Accessoires
  • Bril Accessoires: Lenzen
  • Brilglazen Materiaal: CR-39
  • Index: 1.61
  • Merknaam: YASHILU
  • Lenzen Kleur: Helder
  • Geslacht: Mannen
  • Coating: HMC

324 Op voorraad

Elatacador3
2018-02-22
5/5
transparent lenses are very perfect for mia gradation. see very well
Polunochnik95
2018-03-29
5/5
very good quality! very light, recipe made by my (optical)
Sonu Chandel54
2018-03-17
5/5
I can't tell if they are anti blue ray, we shall see.
Naomi Nicole1007
2017-12-01
5/5
perfectly. fast shipping. qualitative, not thick. excellent seller.
Luisito Porsiempre 96
2017-12-19
5/5
Ordered together with frames. The lenses were mounted on the frame free of charge. Came at customs in Romania after 39 days, have to pay 19% VAT.

Gerelateerde producten

Mryok+ GEPOLARISEERDE Zeewater Weerstaan Vervanging Lenzen voor Oakley Jupiter Squared Zonnebril Ice Blue

Mryok+ GEPOLARISEERDE Zeewater Weerstaan Vervanging Lenzen voor Oakley Jupiter Squared Zonnebril Ice Blue

Mryok+ GEPOLARISEERDE Zeewater Weerstaan Vervanging Lenzen voor Oakley Jupiter Squared Zonnebril Mryok+PLUS: Precisie Gepolariseerde Lenzen (1 Stuk) Exclusieve Tint Geoptimaliseerd Tech Voor de Beste Visie in Specifieke Omgevingen Mryok+™ Robuust Materiaal Spiegel Coating Kleuren: Fire Red, Ice Blue, 24K Gold, Emerald Groen, Plasma Paars, Titanium Geen Spiegel Coating Kleuren: Stealth Zwart, Brons,
€26.22

€20.19

3 Stuks Hoogwaardige Cosmetische Contactlens Inserter Remover Soft Tip Ogen Care Kit Houder Container Pincet Geval Contacten Tool

3 Stuks Hoogwaardige Cosmetische Contactlens Inserter Remover Soft Tip Ogen Care Kit Houder Container Pincet Geval Contacten Tool

Lengte:7 cm Dikte:1 cm Materiaal: kunststof Kleur : roze;blauw;paars;duidelijk;geel(gemengde of willekeurige verzendkosten) Gewicht: ongeveer 8g Verpakking: kunststof box
€1.62

€1.30

3 Paar Mryok Anti-Kras GEPOLARISEERDE Vervanging Lenzen voor Oakley Holbrook Zonnebril Stealth Black & Ijs Blauw & Zilver

3 Paar Mryok Anti-Kras GEPOLARISEERDE Vervanging Lenzen voor Oakley Holbrook Zonnebril Stealth Black & Ijs Blauw & Zilver

Mryok Anti-Kras Gepolariseerde Vervanging Lenzen voor Oakley Holbrook Zonnebril Belangrijke Parameters: Precisie Gepolariseerde Lenzen (3 Paren) Premium Kwaliteit Materiaal, Stof & Water af te Weren Spiegel Coating Kleuren: Fire Red, Ice Blue, 24K Gold, Emerald Groen, Plasma Paars, Titanium, Bruin Photochromic Geen Spiegel Coating: Stealth Zwart, Brons, Bruin, Leisteen-Grijs, Duidelijk, HD Roze, HD-Geel,
€39.86

€29.90

2 Paar Mryok GEPOLARISEERDE Vervanging Lenzen voor Oakley Twee Face Zonnebril Stealth Black & Emerald Green

2 Paar Mryok GEPOLARISEERDE Vervanging Lenzen voor Oakley Twee Face Zonnebril Stealth Black & Emerald Green

Gepolariseerde Vervanging Lenzen voor Oakley Twee Face Zonnebril Belangrijke Parameters: Precisie Gepolariseerde Lenzen (2 Paar) van hoogwaardige Kwaliteit materialen, Stof & Water af te Weren Spiegel Coating Kleuren: Fire Red, Ice Blue, 24K Gold, Emerald Groen, Plasma Paars, Titanium, Bruin Photochromic Geen Spiegel Coating: Stealth Zwart, Brons, Bruin, Leisteen-Grijs, Duidelijk, HD Roze, HD-Geel,
€25.84

€19.38

2 Stuks Mryok GEPOLARISEERDE Vervanging Lenzen voor Oakley Oil Rig Zonnebrillen Lens Stealth Black & Ijs Blauw

2 Stuks Mryok GEPOLARISEERDE Vervanging Lenzen voor Oakley Oil Rig Zonnebrillen Lens Stealth Black & Ijs Blauw

Gepolariseerde Vervanging Lenzen voor Oakley Oil Rig Zonnebrillen Belangrijke Parameters: Precisie Gepolariseerde Lenzen (2 Stuks) Premium Kwaliteit Materiaal, Stof & Water af te Weren Spiegel Coating Kleuren: Fire Red, Ice Blue, 24K Gold, Emerald Groen, Plasma Paars, Titanium, Bruin Photochromic Geen Spiegel Coating: Stealth Zwart, Brons, Bruin, Leisteen-Grijs, Duidelijk, HD Roze, HD-Geel, Grijs
€26.90

€20.18

3 Pc ' s Microfiber Zonnebril Zak Zak Zachte Doek Optische Bril Bril etui Kleur Willekeurige levering

3 Pc ' s Microfiber Zonnebril Zak Zak Zachte Doek Optische Bril Bril etui Kleur Willekeurige levering

Beschrijving: 100% brand new en hoge kwaliteit Kenmerken: Net gooi uw nieuwe bril in het zakje en worden ze beschermd tegen vuil en olie. U kunt ook het reinigen van uw lenzen met deze super zacht materiaal, het zal geen krassen op uw lenzen. Uitstekend geschikt voor gebruik als een mp3-speler of mobiele telefoon geval ook. De gemakkelijke manier om de bescherming van uw bril. Specificatie:
€1.04

€0.93